Som flugor runt en sockerbit, Mercedes C111

I slutet på oktober åkte jag och en av mina kollegor, Linus Pröjtz, till Stuttgart för att göra ett besök på Mercedes riktigt häftiga museum som bara har några år på nacken. Bara själva bygget i sig är värt en titt.

Museet och dess innehåll i all ära, men själva huvudsyftet med vår resa var så klart att äta schnitzel och dricka lokalproducerad öl. Eller nej, skrev jag verkligen det? Syftet var så klart att köra en av vagnarna i deras samling. Det är den orangea saken på bilden nedan. Här körde jag ett väldigt basic upplägg med min fasta 85:a, mest för att göra något annat och se vad det resulterade i. Reportaget gick i Teknikens Värld #25/2015.

Det kommer mera.

This entry was posted in Gamla bilar, Old cars, Reportage and tagged , , , , , , , , .

One Trackback

  1. By Mercedes C111, ett vinnande koncept. on 2016/01/03 at 07:15

    […] « Som flugor runt en sockerbit, Mercedes C111 […]